Bülten

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

1992 yılında yola çıkarken tek gayemiz; bu topraklarda o güne kadar yapılamayanı, yine bu ülkenin insanları ile başarmaktı. Bu 28 yılın bizlere öğrettiği; ülkemizin girdiği her zorlu virajda; aynı Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi, çıkışın sadece kimseye bağlı kalmadan üretebilmenin ışığıyla bulunabileceği gerçeği oldu. Dünyanın yaşadığı bu zor günlerde tekrardan görüyoruz ki; çok güçlü devletler dahi önceliklerini değiştirmekte, sosyal ve ekonomik hayatlarını sürdürülebilir şekilde ayakta tutmak için kendi imkanları ile neler yapabileceklerinin, nasıl kendilerine yetebileceklerinin arayışına girmektedirler.

MLB Grup olarak geldiğimiz noktada; 28 yıl önce Mepsan’ın ismini aldığı, odak noktasının mekanik ve elektronik pompalar olduğu dünyanın çok uzağındayız. Bir Türk firması olarak yazılım ve donanım unsurlarının tamamının kontrolümüzde olduğu, bir yakıt istasyonun alt ve üstyapı bütün ihtiyaçlarına çözüm üretebilen; hem de bu işlerin tamamını 100% Türk mühendisliği ile başaran bir firma kimliğine büründük. Ülkemiz yetmedi, Avrupa’dan Afrika’ya, G.Amerika’dan Avustralya’ya kadar 80 ülkeye sizlerden aldığımız güç ile yetmeye çalıştık.

Bu topraklarda filizlenen bu değeri, daha da yükseklere taşımak için ayaklarımız her zaman yere basacak ve daha çok çalışacağız.  Saygı duyduğumuz, asırlık firmaların önünde dün olduğu gibi bugün de en iyiyi en uygun maliyete üretecek; geleceği tasarlamak için var gücümüzle çalışacağız. En önemlisi de bu zor günlerde dahi; başta çalışanlarımız ve çözüm ortaklarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın yanında olacağız.

Saygılarımızla,

MLB GRUP

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir