Bülten

MEPSAN KADOİLİN ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Kadoil

Mepsan ile Kadoil arasındaki çözüm ortaklığı senelerdir başarıyla sürdürülüyor ve her geçen gün daha da güçlü hale geliyor.

Akaryakıt sektörünün saygın firmalarından Kadoil, Türkiye geneline yayılmış istasyonlarında inovatif ve teknolojik istasyon çözümleri konusunda Mepsan’dan kesintisiz destek alıyor. Mepsan, Kadoil için özel olarak geliştirmiş olduğu taşıt tanıma sisteminde son sistem son teknoloji KADOMATİK ile beraber bu çözüm ortaklığını bir üst seviyeye çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor.

Mepsan; yeni platformu Stawiz+’ı, tüm otomasyon yazılımlarının saha geri dönüşleri değerlendirerek ihtiyaçların ötesinde bir teknoloji olarak tasarlandığını belirtiyor. Kodlama altyapısında katmanlı yapı kullanılmasının performans ve güvenlik olarak birçok avantajı beraberinde getirdiğini dile getirirken, yine bu yapıda raporlamanın şablon olarak firmaların istekleri doğrultusunda performans kaybı yaşanmadan sunulabilme fırsatı olduğunu söylüyor.

Kadoil’de KADOMATİK sisteminin başlamasıyla beraber sisteme dahil olan araçların yakıt yönetimi, Mepsan’ın Stawiz+ taşıt tanıma sistemi ile şu anda online olarak takip edilebiliyor.

Linux işletim sistemine sahip endüstriyel pc tabanlı teknolojisiyle veri tabanı yönetimi, yazılım versiyon takibi, veri transfer kontrolü sağlayan Stawiz+ otomasyon sistemleri aynı zamanda sayısız güvenlik ve iş yönetim çözümleri de sunuyor. Özel müşteri deneyimi yaşatmak üzerine tasarlanan hizmetler ile yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen Mepsan, kullandığı yeni teknolojilerle Kadoil iş birliğini uzun yıllar devam ettirmeyi hedefliyor.